TIJDELIJK UITVERKOCHT DINSDAG 24 JANUARI TERUG BESCHIKBAAR

Velen hebben er van genoten en nog vele zullen er een laatste maal van kunnen genieten. Jammer, maar onze Sint-Antoniusbeuling wordt dit jaar voor de laatste periode door ons gemaakt. Vanaf 17 januari 2023 is hij terug beschikbaar tot ergens begin februari. Einde juni stoppen we met ons ambacht en gaan we op pensioen.

Ons 4de officieel streekproduct is als een meikever. Een gans jaar sluimert het in de gedachten van uw slager. Wanneer het nieuwe jaar zich aandient borrelt en bruist het binnenskamers tot het na “verloren maandag” niet meer te houden is en als een vulkaan tot uitbarsting komt. Dan wordt Sint-Antoniusbeuling wedergeboren. Geen “verloren maandag”, maar herboren dinsdag! Kort en krachtig laten we hem los op u, om uw smaakpapillen te strelen. Let op, net zoals de meikever is de Sint-Antoniusbeuling maar kort in het land. Na een week of drie verdwijnt hij weer voor een jaar in heerlijke herinneringen.

Een ouderwets product, modern lekker.

Karin, Peter en het Team