Velen hebben er van genoten. Jammer, maar volgens de traditie is de productie en verkoop gestopt. 3 Weken feest en daarna is het weer een jaar uitkijken naar onze Sint-Antoniusbeuling. Vanaf half januari 2023 is hij terug beschikbaar.

Ons 4de officieel streekproduct is als een meikever. Een gans jaar sluimert het in de gedachten van uw slager. Wanneer het nieuwe jaar zich aandient borrelt en bruist het binnenskamers tot het na “verloren maandag” niet meer te houden is en als een vulkaan tot uitbarsting komt. Dan wordt Sint-Antoniusbeuling wedergeboren. Geen “verloren maandag”, maar herboren dinsdag! Kort en krachtig laten we hem los op u, om uw smaakpapillen te strelen. Let op, net zoals de meikever is de Sint-Antoniusbeuling maar kort in het land. Na een week of drie verdwijnt hij weer voor een jaar in heerlijke herinneringen.

Een ouderwets product, modern lekker.

Karin, Peter en het Team