Vakwedstrijden

De ultieme test van uw producten gebeurt op een vakwedstrijd. Je kan nog zoveel denken over uw product wat je wil, wanneer je een product inschrijft op een wedstrijd, en gekeurd wordt door een onafhankelijke vakjury, dan weet je pas wat uw product in zijn mars heeft.

De eerste deelnames op zulke vakwedstrijden waren niet hoopvol, doch gaande weg hebben we stap voor stap de top bereikt. Dit getuigen de reeds behaalde gouden, zilveren en bronzen medailles. Verschillende tientallen hebben we er al vergaard, doch ook de grote prijzen zijn ons niet ontlopen. INTERNATIONAAL KAMPIOEN gedroogde vleeswaren, zelfs 2 maal, KAMPIOEN VAN BELGIË, en winnaar van de EUROSCAR, en verscheidene trofeeën van NATIONAAL RUBRIEKKAMPIOEN zoals droge worst, bloedbereidingen en leverbereidingen. U mag ook niet vergeten dat de producten waarmee we al deze prijzen gewonnen hebben, de standaard producten uit onze toonbank zijn. Zodoende is bij ons ook de klant winnaar, kwaliteitsproducten dag in,dag uit op uw bord.

In 2005 kwam er nog beste Belgische beuling (Eurobeef) en buitenlands kampioen vleeswaren (Slavakto, Utrecht) bij. We zijn fier dat we zulke prijzen in onze winkel kunnen uitstallen. Dat onze prestaties niet onopgemerkt bleven in de slagerijwereld bewijst de vraag van onze collega’s of we niet wilde toetreden tot de Grootorde der Belgische Slagers. Vanaf 2003 zijn wij hiervan dus fiere leden.

Ook in 2013 behaalde we 15 medailles, waarvan 6 gouden, 7 zilveren en 2 bronzen. Ook in deze crisisperiode blijven wij TOPproducten maken.

Overheerlijke producten, niet met industriële mixen vervaardigd, maar met eigen kruidenmengelingen.