Geachte Klant,
Naar aanleiding van het heersende Covid19-virus rCoronavirus) roepen we deze tijdelijke dienst in het leven. Deze is bedoeld voor mensen die angst hebben voor besmetting en zo weinig mogelijk contact zoeken met de medemens, of mensen die het zekere voor het onzekere willen nemen om hun familie te beschermen. We willen geen paniek zaaien, doch is het onze taak om onze klanten zo goed mogelijk ten dienste te zijn.

Hoe werkt het?

U kan bij ons komen winkelen via onze webshop www.vleesambacht.be . Bij uw eerste bezoek aan onze webshop maakt u een account aan. U maakt een keuze uit een weliswaar iets beperkter aanbod en u plaatst uw bestelling. Via de betaalmodule kan u hier rechtstreeks uw bestelling betalen. Automatisch krijgen wij per mail een bevestiging aan van zowel de geplaatste bestelling, alsook van uw betaling. Zodra we dit binnen hebben gaan we aan de slag. Is uw bestelling eenmaal klaar, sturen we u een mail dat u deze kan afhalen.
In onze winkel hoeft u dan niet aan te schuiven en mag u uw bestelling rechtstreeks aan de kassa afhalen.

In het kort.

  • Ga naar onze webshop op www.vleesambacht.be
  • Maak uw account aan.
  • Maak uw keuze en plaats uw bestellin
  • U betaald via de veilige module
  • Automatisch worden wij verwittigd en gaan we met uw bestelling aan de slag
  • U krijgt van ons een seintje wanneer uw bestelling klaar is
  • U haalt af zonder aanschuiven of betalen

Nogmaals, we doen dit niet om paniek te zaaien maar om u extra van dienst te zijn.