Bedrijfsfilosofie

  • Wij willen u (h)eerlijk kwaliteitsvlees en -vleeswaren aanbieden tegen een eerlijke prijs.
  • Ons bedrijf wil de innerlijke en wezenlijke kwaliteit van lokaal vlees waarborgen. We werken samen met vaste landbouwers, met een hart voor hun stiel.
  • Alle bereidingen hebben tot doel dit edel en natuurlijk voedsel tot zijn recht te laten komen.
  • De door ons eigen bereide vleeswaren worden gefabriceerd met de grootste zorg.
  • Wij willen met vakmanschap en zin voor artisanale werkwijzen onze vleeswaren de tijd, de zorg en de kennis geven om een volwaardig product te worden.
  • Met eerbied voor traditie en vakmanschap trachten wij de moderne technieken te integreren. Door hedendaagse machines, koeling, meetapparatuur, stockage… verkrijgen onze producten hun optimale waarde, versheid en hygiëne.
  • Door het gehele dier in ons gamma vleeswaren te verwerken, door de tussenhandel uit te schakelen, door steeds opnieuw inventief en creatief naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen te zoeken, zijn wij in staat op een rendabele manier dit “(H)eerlijk” voedsel voor een eerlijke prijs aan u aan te bieden.
  • Door de korte keten, rechtstreeks te kopen van producenten, krijgen deze mensen ook een eerlijke prijs voor hun werk.
  • Wij wensen u dan ook optimaal te kunnen bedienen bij aankoop van onze producten, door een hygiënische verpakking, een verzorgde bediening, een gedetailleerd kasticket, het ter beschikking stellen van barbecue-, gourmet- en fonduestellen… en open te staan voor uw kritiek en suggesties.

Overheerlijke producten, niet met industriële mixen vervaardigd, maar met eigen kruidenmengelingen.