Voedselallergie
De producten in groene tekst zijn door onszelf vervaardigd.
In onze slagerij worden wel ingrediënten verwerkt die tot een voedingsintolerantie kunnen leiden. We stellen echter alles in het werk om kruiscontaminatie te voorkomen. Samenstelling van ingrediënten kan variëren.
Ik ben allergisch aan:
Wat mag ik eten?
- Charcuterie (63)
- Gerechten (16)
- Kalfsvlees (10)
- Lamsvlees (5)
- Paardevlees (1)
- Pluimvee (22)
- Rundvlees (17)
- Salades (12)
- Varkensvlees (33)
Charcuterie
- Ardeens gebraad
- Bacon
- Barbecueworst
- Beenhesp
- Beuling
- Boeren worst
- Boerenhesp
- Boerenpaté
- Boterhamworst
- Boulet
- Crémepaté
- Dragonpaté
- Duitse jachtworst
- Filet de sax
- Frikadellenkoek
- Frut (boerenkop)
- Gebraden rosbief
- Gedroogde varkensworstjes
- Gedroogde varkensworstjes pikant
- Gekookt hespenspek
- Gekookte boullie
- Gekookte hesp
- Gekookte kalfsrol
- Gekruid spek
- Gerookt paardenvlees
- Gerookt spek
- Gerookte kalkoenfilet
- Gevulde kalfsrol
- Gevulde kalkoen (eindejaar)
- Gezouten buikspek
- Gezouten rugspek
- Grillworst
- Hongaarse salami
- Kalfsworst (varken-kalf)
- Kalkoen met zilveruitjes
- Kalkoenham
- Kalkoensalami
- Kasselerrib
- Kempische hesp
- Kipfilet met tuinkruiden
- Kipfilet natuur
- Kippenfricadon
- Knackworst
- Leverworst
- Lunchworst
- Mediteraanse kookworst
- Notenkoek
- Peperpaté
- Pjereco
- Rookworst
- Rundsgerooktvlees
- Salami
- Salami extra
- Salami look
- Salamieke
- Seizoenspate
- St-Antoniusbeuling
- Vlaamse kop
- Vleesbroodje
- Wildpaté Fazant
- Wildpaté haas
- Wildpaté hert
- Witte beuling
Gerechten
- Aardappelpuree
- Bolognaise saus
- Carpacio op bord
- Chineese kip
- Gevulde vidé (Koninginnehapje)
- Goulach
- Herten ragout
- Lasagne
- Pizza van het huis
- Rode kool
- Roomsoepen
- Savooipuree
- Stoofvlees bereid
- Verse soep
- Vidévuling
- Wortelpuree
Kalfsvlees
- Ardeense schijf
- Chipolata (varken-kalf)
- Gehakt (varken-kalf)
- Kalfsfricassee
- Kalfsgebraad
- Kalfslapje
- Kotelet
- Lever
- Loze vinken (met gemengd gehakt)
- Schenkel (osso bucco)
Lamsvlees
- Bout zonder been
- Kotelet
- Lamssteak
- Merguez (lamsworstjes)
- Ragout zonder been (stoverij)
Paardevlees
- Biefstuk
Pluimvee
- Braadkip
- Gebraden kip
- Gerookte kipfilet
- Gevogelte saté ( kip of kalkoen)
- Gevulde kalkoen (eindjaar)
- Kalkoenfilet
- Kalkoenschnitsel
- Kalkoenvulsel (enkel eindejaar)
- Kipfilet
- Kipfilet gemarineerd
- Kipfilet met Philadelpia
- Kipkotelet
- Kippenbil
- Kippenboutje gebraden
- Kippengehakt (enkel op bestelling)
- Kippenrollade
- Kippensteak
- Kippenworst
- Konijn
- Krokante kipfilet
- Parelhoen
- Soepkip
Rundvlees
- Biefstuk rund
- Borstboulie (soepvlees met been)
- Brochette rund
- Carpacio americain
- Doorregen stoofvlees (vetter en smakelijker)
- Dunne lende (entrecôte)
- Gehakte biefstuk (americain)
- Hamburger puur rundsvlees
- Jeugdvlees (soepvlees zonder been)
- Kortsel (platte rib soepvlees)
- Kruidige driehoekjes
- Lever rund
- Ossestaart
- Preparé (gehakte biefstuk klaargemaakt)
- Shenkel (soepvlees met mergpijp)
- Stoofvlees
- Tong runds
Salades
- Bolletjes in tomaat
- Bouilliesalade
- Eiersalade
- Ham-preisalade
- Hersensaus
- Kip-curry salade
- Kip-salade
- Krabsalade
- Kweetnie salade
- Noordzeesalade
- Seldersla
- Vleessalade
Varkensvlees
- Alpenstokje
- Barbecue ribben
- Bladerdeegrollade
- Braadworst
- Dunne worst
- Filet (haasje)
- Fricassee (stoverij)
- Gebraad hesp
- Gebraad kotelet
- Gebraad spiering
- Gehakt (varken-rund)
- Gerookte mignonette
- Gevulde sauté (cordon bleu)
- Grill spek
- Gyros
- Hammetje (soepvlees)
- Kotelet
- Lever
- Loze vinken
- Mignonette (zeer mager stuk vlees uit de rug)
- Orloff gebraad
- Pitavlees
- Rubensmedaillons
- Saté
- Schnitsel
- Spare ribs
- Spiering (carbonade, halskotelet)
- Stoofribben
- Stoofribben gemarineerd
- Tirolermignonette
- Tuinburger
- Vleeskaars (barbecueartikel met spek en kruiden)
- Zwitserse schijf